Svet sa mení, a ľudia čoraz viac vyhľadávajú čo najzmysluplnejšie vyplnenie voľného času. V dnešnej uponáhľanej dobe  chcú svoj vzácny voľný čas investovať hlavne do aktívnej zážitkovej formy, kde môžu niečo „vidieť ale aj vyskúšať“ .

Mnohých oslovuje téma našich starých tradícií, remesiel. Takýmto ľuďom je téma remeselníkom veľmi blízka a vedia oceniť ich náročnú prácu.  Našťastie tento trend narastá a tak veľmi radi siahnu po zaujímavej „ochutnávke remesiel“. Ide o plynulé pokračovanie myšlienky zachovania tradícií v spolupráci s partnermi regionálneho produktu značky Novohrad.  

Regionálni výrobcovia  môžu  mať svojich nasledovníkov budúcich farmárov či remeselníkov nielen z radov detí ale možno  aj dospelých.  Kreatívne remeselné  dielničky, zaujímavé workshopy, stretnutia so zaujímavými ľuďmi, jedinečný výklad sprievodcu, prejav skutočnej lásky k našim tradíciám, dokonalá atmosféra sú už dostupné pre širokú verejnosť bez ohľadu na vek.

Nahliadnite do našej ponuky  –  pobytového balíka „Výlet za remeslami“ alebo si  vyberte z našich individuálnych zážitkov podľa Vášho záujmu.

S výberom Vám radi pomôžeme.